22/11/2018

450 infants participaran al projecte ‘Viatges’ a l’Escola Bosc de la Pabordia en el marc d’A Tempo

Comença el projecte Viatges de l’Escola el Bosc de la Pabordia, una experiència d’intercanvi entre estudiants, professorat i professionals del món cultural. Un total de 450 nens i nenes d’infantil i primàriareflexionaran sobre la idea de viatge a partir d’instal·lacions artístiques, espectacles teatrals, concerts, conferències, excursions i activitats dins i fora l’escola.

A l’entrada de l’escola els alumnes rebran un passaport que podran anar marcant a mida que passin per espais que han estat intervinguts i transformats en Àfrica, Europa, Sud Amèrica i Antàrtida. Aquest itinerari, es completa amb la instal·lació artística “El meu cos és el llapis”, a càrrec del col·lectiu Lo Relacional, que convida l’alumnat a qüestionar i comprendre el context contemporani a partir dels diferents tipus de viatges: escollits, forçats, d’aventura, per feina, per amor, per conflictes armats, per canvis climàtics, per persecucions polítiques, per identitat de gènere o orientació sexual etc.

Amb el projecte Viatgesl’escola vol donar continuïtat al projecte que es va iniciar el curs passat, Silencis.

La proposta, s’emmarca dins A Tempo, Arts i Formació, un projecte impulsat per La Fundació La Ciutat Invisibleen el marc de Temporada Alta. A Tempo, compta amb el suport de la Fundació Banc Sabadell i amb la col·laboració de ConArte Internacional.