Totes les persones tenim dret a participar i contribuir a la vida cultural del nostre entorn.

#ATempo

 

 

 

Foto: Iris Humm

Presentació

A Tempo – Arts i Formació és el projecte educatiu de la Fundació La Ciutat Invisible i Temporada Alta, amb el suport de Fundació Banc Sabadell. Té com a objectiu formar una ciutadania crítica que participi activament de la vida cultural del territori.

SABER-NE MÉS

 

NOVETATS CURS 2021-22!

Descarrega el dossier i coneix les activitats i accions de formació que portarem a terme aquest curs. A més, si vols estar informat/da de totes les novetats, notícies i activitats del projecte, inscriu-te al nostre butlletí trimestral.

DOSSIER A TEMPO 2021-22 BUTLLETÍ A TEMPO

Activitats

Generem experiències culturals dirigides a estudiants programant activitats dins i fora dels centres educatius, en horari lectiu i de manera gratuïta amb l’objectiu de:

  • facilitar-los l’accés i participació a la vida cultural.
  • generar debat i reflexió a les aules des d’una mirada crítica i inclusiva.
  • endinsar-los en el procés de creació de textos teatrals.
  • treballar competències culturals des d’una vessant teòrica i pràctica.

Programació per al curs 2021-22:

 

 

Formació

Dissenyem programes formatius creant espais de trobada i facilitant l’intercanvi de coneixement, eines i recursos entre professionals de les arts i l’educació amb l’objectiu de:

  • donar suport artístic i pedagògic a projectes d’escoles i instituts
  • Formar professionals en l’àmbit de l’educació a través de les arts

Programació per al curs 2021-22:

 

Edicions anteriors

El projecte A Tempo va néixer l’any 2017 amb la premissa de generar i promoure espais d’interacció entre estudiants, professionals de l’educació i professionals de les arts i la cultura. Des de llavors, el projecte ha crescut any rere any consolidant una xarxa fluida amb la comunitat educativa de Girona i Salt. Consulta el recull de les edicions anteriors:

 

 

Per a més informació del projecte, contacta amb l’equip d’A Tempo a través d’aquest correu electrònic: atempo@ciutatinvisible.org

Si vols estar informat/da de totes les novetats, notícies i activitats del projecte, inscriu-te al nostre butlletí trimestral!

 

Un projecte de:

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de: