Trenquem amb la idea que educació i cultura són àmbits separats, per això volem augmentar la presència de les arts en la formació de joves i infants

#ATempo

Qui som?

A Tempo – Arts i Formació és una iniciativa de la Fundació en el marc de Temporada Alta que vincula els mons de les arts i l’educació del nostre territori. Volem promoure l’intercanvi entre estudiants, professors i professionals de les arts escèniques per tal de crear espais on els estudiants puguin gaudir de noves experiències culturals i viure el teatre en primera persona.

Els projectes formatius d’A Tempo  també van dirigits als professionals de l’educació: ofereix diversos cursos i seminaris amb l’objectiu de promoure l’educació artística als centres formatius.

A Tempo compta amb el suport de la Fundació Banc Sabadell i la col·laboració de ConArte Internacional.

Foto: Barbut

Què fem?

A Tempo – Arts i Formació organitza projectes col·laboratius dins i fora les aules de les escoles. Entre les activitats que s’han dut a terme destaquem:

Portar el teatre a les aules: facilitem que les obres destinades al públic més jove es puguin representar als centres educatius de manera gratuïta.

Convertir el teatre en part del material didàctic habitual de les escoles i convidar els alumnes a sessions teatrals d’obres analitzades al centre d’estudis.

Foto: Nahui Twomey

Buscar noves fórmules i accions específiques per a cada centre educatiu, a partir dels suggeriments del professorat i analitzant quines són les necessitats.

Impulsar la producció d’espectacles teatrals duts a terme pels mateixos alumnes, aportant-hi els recursos professionals necessaris.

Organitzar seminaris de formació per a formadors i professionals del sector cultural o educatiu, que inclouen treballs pràctics, un acompanyament pedagògic integral i que permeten acreditar diversos perfils docents.

Projecte A Tempo 2018/19

L’any passat A Tempo va ser un èxit arribant a totes les escoles de Salt. En aquesta edició el projecte s’amplia per portar les arts escèniques, també als centres educatius de Girona.

Consulta les activitats i descobreix com sumar-te al projecte

La primera edició: A Tempo 2017/18

Aquí podràs trobar un recull de totes les activitat de la primera edició.

Foto: ConArte

Per a més  informació del projecte contacta amb l’equip d’A Tempo a través d’aquest correu electrònic: atempo@ciutatinvisible.org

Una iniciativa de:

En el marc de:

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de: