07/12/2021

Postfunció · Vaig ser pròsper (o recordant la Tempesta)

Amb aquest espectacle -Premi BBVA de Teatre d’enguany al millor espectacle i millor direcció- Projecte Ingènu tancava la seva trilogia dedicada a l’obra de Shakespeare, després de Hamlet i Romeu i Julieta. Un muntatge sense paraules que serveix perfectament per entendre l’aposta escènica d’aquesta companyia amb un segell estètic molt poderós. A les seves produccions no hi ha elements escènics secundaris. Tots treballen per crear una obra total amb una forta empremta poètica, a voltes abstracte, sempre física. Aquí la proposta que fan al públic és la de participar dels deliris d’una ment antiga. Potser el mag Pròsper de La tempesta de Shakespeare. Un “animal de records”, en paraules d’Estellés.

Ara, tens l’oportunitat de parlar amb la companyia i dir-los què t’ha semblat la seva proposta en aquesta postfunció organitzada per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i Temporada Alta i dinamitzada per Recomana.

Sala La Planeta | 7 de desembre, 21:15 | Preu: Gratuït

→Inscriu-te AQUÍ

· Màxim 2 inscripcions per persona. Aforament limitat i prioritat d’inscripció als socis d’El Club
· Activitat adreçada a persones que tenen entrades per veure l’espectacle
· L’activitat es farà a la mateixa sala on es realitza l’espectacle. Després de la funció, queda’t a la butaca i espera instruccions del personal de sala

 

Organitza:     

Dinamitza:

 

Properes activitats

Sembla que ara mateix no hi ha cap activitat futura programada.

Veure més activitats