15/09/2022

Artèria es renova! T’apuntes al repte?

Amb Temporada Alta 2022, Artèria, la comunitat de joves del festival de la Fundació La Ciutat Invisible, reneix i torna amb més propostes que mai!

Si tens menys de 30 anys, volem convidar-te a deixar de ser un simple espectador o espectadora i a passar a l’acció a través del repte Artèria. Volem que participis activament del festival a través d’activitats exclusives que et posaran en contacte directe amb les arts escèniques i els creadors més emergents.

En què consisteix el repte?

  1. Apunta’t! Fes-te d’Artèria! És gratuït! Pots apuntar-te tot seguint aquest enllaç i tindràs accés al teu carnet de membre, imprescindible per acreditar-te en les funcions!
  2. Compra més barat! No deixis escapar el Paquet Artèria! Des de Temporada Alta 2022 hem preparat una programació especial pensada per a tu, amb els artistes emergents més potents de l’escena del país i internacional. T’oferim la possibilitat de triar quatre d’aquests set espectacles per només 40€! A més, per si no en fas prou, hem agrupat encara més propostes que segur que també et poden interessar!
  3. Participa! Si compres el Paquet Artèria –o quatre altre espectacles de la programació de Temporada Alta, amb o sense descompte– tindràs accés a Artèria IN! Serà una trobada immersiva amb artistes per conèixer tot el que es cou darrere el teló. Podràs conèixer creadors que t’inspirin, i que llavors t’acompanyaran pels bastidors per, finalment, visionar un dels espectacles destacats de la programació junts! Si has comprat els espectacles que et demanem, escriu-nos a arteria@temporada-alta.com i t’ho posarem tot a punt!
  4. Descobreix-nos! Si no vols gastar, també tenim propostes per a tu. Treu l’agenda: el 15 d’octubre, a la plaça de l’1 d’octubre de 2017 (Girona), celebrarem Artèria HO PETA, una festa per donar el tret de sortida a la programació d’Artèria. S’hi representaran dos espectacles de carrer ben potents i d’accés gratuït: Pelat, de Joan Català, a les 17h, i Conseqüències, de Moveo, a les 18h!
  5. Vés més enllà! Si vols anar encara més enllà, et convidem a formar part del Grup Motor d’Artèria. Es tracta del grup de joves més proper al festival, amb contacte directe amb direcció i programació. Tens ganes d’implicar-te? De dir la teva? De fer-te teu el festival? Tenim un lloc per a tu! Vine a Artèria HO PETA i ens coneixerem! També ens pots escriure a arteria@temporada-alta.com