27/07/2020

‘Cor’ és la peça guanyadora del I Concurs de disseny de la imatge gràfica d’Artèria

Artèria, projecte de joves impulsat per la Fundació La Ciutat Invisible en el marc de Temporada Alta i el Teatre de Salt, ja té nova imatge. Aquest any, per primera vegada, hem obert un concurs per a menors de 30 anys perquè siguin els propis joves els que puguin dissenyar com ha de ser la imatge gràfica del projecte. S’hi han presentat 26 persones i, finalment, un jurat format per membres de la Fundació, membres de Temporada Alta, un equip de dissenyadors i un jove membre d’Artèria, ha decidit que la proposta guanyadora sigui la presentada per Brian Fernández Carela. 

Aquest jove de 21 anys ha presentat ‘Cor‘, una proposta formada a partir de fotografies. Brian Fernández ha estudiat Assistència al Producte Gràfic Interactiu (2016-2018) i gràfica pulicitària (2018-2020) i en un futur vol treballar en una agència creativa. Com a guanyador, rebrà un premi de 500€ i l’acompanyament i formació de l’equip de dissenyadors la Fundació La Ciutat Invisible que seran els encarregats d’adaptar la seva creació als múltiples formats en els quals s’exhibirà: des de la pàgina web de la FCI, de Temporada Alta o a les xarxes socials i la via pública.

Amb aquest concurs, volem incentivar la participació juvenil i donar l’oportunitat a joves artistes de poder veure les seves creacions convertides en la imatge gràfica d’un projecte professional com és Artèria. Volem descobrir nous talents joves i, any rere any, crear una col·lecció de propostes artístiques realitzades per menors de 30 anys, seguint l’exemple de Temporada Alta, que cada edició encarrega la seva imatge a reconeguts artistes.

El concurs coincideix amb el primer aniversari d’Artèria, projecte que va néixer al setembre de l’any passat. Impulsat des de la Fundació, complementa la nostra aposta per acostar-nos als espectadors i a la ciutadania en general que ja fa anys que tirem endavant amb projectes com El Club o La Colla d’El Club. Actualment, Artèria ja té més de 650 inscrits menors de 30 anys.