Crea el teu projecte

Ajudem a desenvolupar projectes artístics als centres educatius

#ATempo

 

 

Foto: ConArte Internacional

Fes-nos una proposta!

Donem suport artístic i pedagògic a projectes d’escoles i instituts en què artistes, docents i estudiants treballen conjuntament. Si tens una idea o projecte d’aquestes característiques, et convidem a contactar-nos i valorar conjuntament de quina manera podem donar-li suport. Escriu-nos a atempo@ciutatinvisible.org

 

Foto: ConArte Internacional

 

Edicions anteriors

  • El Conta-contes (Escola Pia de Salt, 2020-21): projecte escènic centrat en el procés de treball col·lectiu, en què alumnes de sisè de primària van crear i interpretar un espectacle dirigit a les famílies i a la resta d’alumnat del centre.
  • Correu Brossa (Escoles El Gegant del Rec, Escola La Farga i Escola l’Esculapi de l’Escala, 2019): espectacle-instal·lació en homenatge a Joan Brossa fruit del projecte “Planters” de ConArte Internacional en col·laboració amb A Tempo i presentat durant Temporada Alta 2019.
  • El cos es cola (Institut Salvador Espriu, 2018) – Premi Art For Change de ‘La Caixa’: espectacle presentat durant Temporada Alta 2018 que rendeix homenatge a la diversitat cultural i qüestiona l’arquitectura i el mobiliari de l’escola en relació amb els cossos que l’habiten
  • Silencis (Escola El Bosc de la Pabordia, 2017) – Premi Escola Creativa: instal·lacions i accions dins l’escola a partir de cinc escenaris que permeten als infants viure noves experiències al voltant del silenci.
  • El vent és això (INS Santiago Sobrequés, 2017): llargmetratge creat per alumnes de Batxillerat amb Pere Vilà que reflexiona sobre el trastorn alimentari. Es va estrenar al Cinema Truffaut durant Temporada Alta 2018.
  • Mai més set, mai més gana! (Escola La Farga, 2017): espectacle interpretat per 300 alumnes de primària que explica la recerca d’una campana màgica, d’on surten boles plenes d’aigua i menjar. Es va presentar durant Temporada Alta 2017.

 

Foto: BARBUT

Col·labora: