Crea el teu projecte

Ajudem a desenvolupar projectes artístics als centres educatius

#ATempo

 

 

Foto: ConArte Internacional

Fes-nos una proposta!

Donem suport artístic i pedagògic a projectes d’escoles i instituts en què artistes, docents i estudiants treballen conjuntament. Si tens una idea o projecte d’aquestes característiques, et convidem a contactar-nos i valorar conjuntament de quina manera podem donar-li suport. Escriu-nos a atempo@ciutatinvisible.org

 

Foto: ConArte Internacional

 

Projectes 2020

  • El Pla Actua / Escola El Pla de Salt (2019-2021)

Projecte que té com a finalitat potenciar la pedagogia de la dansa a tot el centre educatiu de la mà de l’Emma Riba i la Laura Alcalà. El projecte se centra principalment en oferir als nens i nenes eines d’expressió d’emocions, crear composicions i transformar la pràctica del professorat amb metodologies basades en les arts.  Durant aquest curs, se centrarà principalment en crear un espectacle de dansa primària que es presentarà a Temporada Alta 2021.

  • El Conta-contes / Escola Pia de Salt (2019-2021)

Projecte centrat en estructurar, crear i representar una obra teatral fruit d’un procés de treball col·lectiu entre tot l’alumnat de cinquè de primària de l’Escola Pia i els mestres juntament amb l’actriu Rosa Gamiz. Les sessions de treball es basen en treballar competències literàries de comprensió i expressió, a més de treballar l’expressivitat i la interpretació escènica amb l’objectiu de crear un espectacle principalment dirigit a l’alumnat de cursos inferiors del mateix centre i a les famílies.

 

Edicions anteriors

  • Correu Brossa (Escoles El Gegant del Rec, Escola La Farga i Escola l’Esculapi de l’Escala, 2019): espectacle-instal·lació en homenatge a Joan Brossa fruit del projecte “Planters” de ConArte Internacional en col·laboració amb A Tempo i presentat durant Temporada Alta 2019.
  • El cos es cola (Institut Salvador Espriu, 2018) – Premi Art For Change de ‘La Caixa’: espectacle presentat durant Temporada Alta 2018 que rendeix homenatge a la diversitat cultural i qüestiona l’arquitectura i el mobiliari de l’escola en relació amb els cossos que l’habiten.
  • Silencis (Escola El Bosc de la Pabordia, 2017) – Premi Escola Creativa: instal·lacions i accions dins l’escola a partir de cinc escenaris que permeten als infants viure noves experiències al voltant del silenci.
  • El vent és això (INS Santiago Sobrequés, 2017): llargmetratge creat per alumnes de Batxillerat amb Pere Vilà que reflexiona sobre el trastorn alimentari. Es va estrenar al Cinema Truffaut durant Temporada Alta 2018.
  • Mai més set, mai més gana! (Escola La Farga, 2017): espectacle interpretat per 300 alumnes de primària que explica la recerca d’una campana màgica, d’on surten boles plenes d’aigua i menjar. Es va presentar durant Temporada Alta 2017.

 

Col·labora: