Teixim aliances amb tots els sectors interessats en una cultura que treballi per a tothom

Qui som?

Sovint el món empresarial i el cultural es mouen en la mateixa direcció però en paral·lel, sense arribar a tocar-se. Amb El Cercle volem crear un punt de contacte entre empresa i cultura per a buscar nous camins de col·laboració i acompanyament mutu. Creiem que la creació de llaços ferms entre els dos sectors repercuteix en beneficis per a tots els àmbits de la societat.

El Cercle està format per una sèrie de destacades personalitats del món cultural i empresarial català, amb un interès viu en l’art i l’impacte favorable que pot tenir envers la societat.

El Cercle també col·labora amb Temporada Alta cedint butaques a nens i nenes de diversos centres socials perquè puguin anar gratuïtament al teatre.

Què fem?

El Cercle té com a objectiu potenciar el patrocini i el mecenatge del Festival a través de fórmules noves i imaginatives. Igualment, des de l’any 2014 El Cercle ofereix un espectacle internacional, inèdit a l’Estat espanyol, dins el marc de Temporada Alta.

Les obres arribades a Temporada Alta gràcies a la col·laboració d’El Cercle són:

TA 2014Macbeth, una òpera dirigida per Brett Bailey.
TA 2015Ubu i la comissió de la veritat, dirigida per William Kentridge.
TA 2016Nicht Schlafen (sense dormir), espectacle dirigit per Alain Platel.
TA 2017Saloon, de la companyia Cirque Éloize.
TA 2018Traviata – You deserve a better future, de la companyia Théâtre des Bouffes du Nord.
TA 2019 – Measure for Measure, de la Royal Shakespeare Company.

Foto: Measure for Measure, Helen Maybanks.

Els membres d’El Cercle són:

Agustí Codina (Med Playa Management), Alejandro Colldefors (Fundació Abertis), David Martí (Playbrand) Jan Andreu (Grup Andreu), Jaume Nadal (Bitò), Josep Domènech (Bitò), Josep Maria Teixidor (Sixtemia), Manel Puig (Dispuig), Manel Xifra (Comexi), Marc Gall (Comedia) Marc Yanes (SABA), Marcel Prunera (Guinot Prunera) Maria Del Mar Nogareda (Hipra), Marta Montalban (Bitò), Miquel Molins (Fundació Banc Sabadell), Montse Roche (Dolmi 2000), Pau Masó (Pmf Advocats), Quim Nadal (Fundació La Ciutat Invisible), Salvador Sunyer (Bitò), i Susana Palau (Farmàcia Susana Palau).