24/09/2018

El Club de la Ciutat Invisible ofereix set activitats complementàries per espectacles de Temporada Alta 2018

A partir del 5 d’octubre arriben els 97 espectacles que presentarà aquesta tardor el festival d’arts escèniques Temporada Alta. En l’edició d’enguany El Club de la Ciutat Invisible oferirà diverses post-funcions, xerrades prèvies a la funció per contextualitzar les obres i tallers infantils.

En concret, el públic podrà conversar després de la funció amb Sergio Blanco, director d’El Bramido de Düsseldorf, i amb Lluís Homar i Guy Cassiers que presenten La néta del Sr.Linh. A més, els socis d’El Club podran assistir en exclusiva a un brindis amb Sílvia Munt i els actors de La resposta.

Per a aquells que vulguin aprofundir en el procés creatiu que hi ha darrere La Traviata, del Théâtre des Bouffes du Nord, i de Requiem pour L., del coreògraf belga Alain Platel, El Club oferirà una activitat 45 minuts abans de l’inici de la funció.

Finalment, dins de les activitats organitzades per La Colla d’El Club, els més petits podran gaudir de tallers quan acabin les funcions de Sol Bémol i Bloop!

A més de les trobades exclusives amb els creadors, els socis d’El Club també gaudeixen d’altres avantatges dins Temporada Alta: regal de dues entrades, 20% descompte durant tot el Festival, invitacions a pre-estrenes i assaigs i venda preferent.