01/02/2021

El Club de la Fundació La Ciutat Invisible organitza les activitats complementàries del Teatre de Salt

Un any més, durant el mes de febrer arriba la presentació de la programació del Teatre de Salt. I, amb els espectacles, arriben també les activitats complementàries. Aquestes, organitzades per El Club de la Fundació La Ciutat Invisible, tenen com a principal objectiu acostar-te, una mica més, a grans noms de l’escena teatral del país.

Una oportunitat única per poder compartir primeres impressions, experiències i dir-nos què t’han semblat els espectacles. Podràs conèixer a les companyies i dir-les què penses sobre els muntatges. Aquest any, El Club presenta quatre activitats:

  • Postfunció · Smiley, després de l’amor: després de l’espectacle, queda’t a parlar amb Ramon Pujol i Albert Triola, intèrprets del muntatge. Una oportunitat única per parlar sobre aquesta comèdia tremendament contemporània.
  • Prefunció online · Classe: enguany, el Teatre de Salt s’estrena amb aquest tipus d’activitats en línia. Tres dies abans de que l’espectacle arribi al teatre, et convidem a connectar-te al zoom del Festival i parlar amb el director i els intèrprets d’aquesta proposta que, a més, s’estrena a casa nostra.
  • Postfunció · De què parlem quan no parlem de tota aquesta merda: la Calòrica és una de les companyies joves més reconegudes del panorama teatral de casa nostra. Ara, tornen al Teatre de Salt per parlar-nos d’un dels temes que més preocupen actualment, l’emergència climàtica. Després de la funció, queda’t a comentar-la amb la companyia!
  • Postfunció · Sandra: aquest text de Daniela Feixas, guardonat amb el premi SGAE de Teatre Jardiel Poncela 2019, arriba al Teatre de Salt amb les interpretacions de Josep Julien i Elena Tarrats. Un espectacle ple d’intriga que creiem que t’agradarà comentar un cop s’abaixi el teló!

Totes les activitats complementàries són gratuïtes i es realitzen seguint totes les mesures sanitàries que marca el protocol COVID. Inscripció recomanada.

Apunta’t aquí!

A més, és important que recordis que, els membres d’El Club de la Fundació La Ciutat Invisible teniu un 20% de descompte en comprar les vostres entrades. A què esperes?

Consulta la programació completa del Teatre de Salt aquí