10/06/2020

El IV Seminari A Tempo es transforma en un itinerari de formació continuada

Degut a la situació sanitària a causa de la COVID-19, hem decidit transformar el IV Seminari A Tempo en un itinerari de formació orientada a acompanyar la reflexió pedagògica durant tot el curs vinent.  

El seminari de formació que coorganitzem juntament amb l’Associació ConArte Internacional té lloc a la ciutat de Girona des de l’any 2017. Durant aquest anys, més de 170 mestres, artistes i educadors han rebut formació artística aplicada als contextos educatius, que ha incentivat l’interès per les pedagogies artístiques. Ateses les circumstàncies actuals arran de l’Estat d’Emergència, hem optat per no celebrar el IV Seminari A Tempo previst per al mes de juliol de 2020 considerant que no podríem dur a terme l’activitat formativa de la forma que desitgem 

 En el seu llocestem centrant els nostres esforços en una nova proposta de cara al pròxim curs 2020-21: l’itinerari de formació Arts per educar en la incertesael qual inclourà jornades presencials i virtuals, i enllaçarà amb la realització del V Seminari A Tempo el mes de juliol de 2021. Amb aquesta nova proposta, i davant dels dubtes de com serà la tornada a l’escola, compartirem reflexions i proporcionarem eines artístiques amb l’objectiu de respondre a la diversitat d’incerteses a les quals ha de fer front el món educatiu.  

Pròximament, compartirem més informació sobre el contingut de la proposta formativa del curs vinent. Recordeu que us podeu inscriure al nostre butlletí trimestral per mantenir-vos al dia i no perdre-us cap detall.