04/09/2020

El proper 8 de setembre comença la venda preferent per als membres d’El Club

Temporada Alta ja ha presentat la programació per la seva edició 2020 i el proper 8 de setembre comença la venda preferent adreçada als membres d’El Club de la Fundació La Ciutat Invisible. Un dels avantatges que tens si ets soci és, precisament, tenir l’oportunitat de comprar les entrades pel festival abans que ningú, dos dies abans que la resta d’espectadors.

La venda preferent et permet comprar paquets d’entrades amb un 20% o 25% de descompte. Podràs fer-ho per telèfon – 972 40 20 04 -, de 10 a 18h, o bé a través de la pàgina web. A més, si ets soci d’El Club, t’enviarem un correu amb una selecció d’espectacles perquè escullis les dues invitacions que et pertoquen com a membre.

Intentem facilitar la compra d’entrades amb l’opció dels paquets, exclusius pels socis, i només actius durant la venda preferent. En tenim de dos tipus:

Paquet 2-9: compra un mateix número d’entrades per a 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 o 9 espectacles i gaudeix d’un 20% de descompte.

Paquet 10: compra un mateix número d’entrades per a  10 o més espectacles i gaudeix d’un 25% de descompte

I com es compren els paquets? 

  • Si els compres per internet, cal que t’identifiquis amb el teu usuari i contrasenya. Accedeix a la venda i clica sobre la icona de paquet que més t’interessi.
  • El primer que has de seleccionar són els esdeveniments que vols dins el paquet.*
  • Quan hagis triat els esdeveniments, pots anar escollint les butaques de cada aforament. Durant la venda preferent podràs comprar 2 paquets per soci.
  • Un cop hagis escollit les localitats que formen el paquet, hauràs de validar la TARIFA: EL CLUB amb el teu correu electrònic i contrasenya per poder continuar la compra.
  • Finalment, només et quedarà fer el pagament i imprimir les entrades o guardar-te-les al mòbil

*La programació familiar, la programació de cinema, el X Torneig de Dramatúrgia Catalana, Llibràlegs V, els concerts de Sílvia Pérez Cruz i la programació a distància no poden ser escollits per configurar paquets d’espectacles.

Així que treu l’agenda i apunta’t el dia 8 de setembre. Si ets soci d’El Club, aprofita l’avantatge!