09/10/2019

Pau Carrió i La Llançadora + Fora de quadre, finalistes del Premi Quim Masó 2019

El jurat del Premi Quim Masó 2019 ha seleccionat dues propostes com a finalistes de la tretzena edició del premi: el projecte Testimoni de guerra, de Pau Carrió, i el projecte Annobón, de La Llançadora + Fora de quadre. Es tracta de l’únic premi a Catalunya que finança la producció d’espectacles teatrals en llengua catalana.

La proclamació del guanyador es farà el proper dimarts 15 d’octubre a les 20 h a la Sala La Planeta, en el marc de les activitats de Temporada Alta, en un acte obert al públic i gratuït que presentarà l’escriptor Josep Maria Fonalleras i que comptarà amb l’actuació de Toti Soler. El guanyador rebrà una dotació de 40.000 € per a la producció de l’espectacle, que s’estrenarà a Temporada Alta 2020 i que farà temporada al TNC.

En els darrers anys, el Premi Quim Masó s’ha consolidat com a plataforma de suport i projecció per a companyies, productores, autors i directors, com és el cas d’Albert Arribas i Joan Yago/La Calòrica

‘Europa Bull’, Premi Quim Masó 2018

En l’edició d’aquest any de Temporada Alta, el divendres 15 de novembre s’estrenarà Europa Bull, el projecte de Jordi Oriol i Indi Gest que va guanyar el Premi Quim Masó 2018. És un espectacle poètic i ple d’humor sobre una Europa en ebullició, protagonitzat per Sasha Agranov, Joan Carreras, Anna Hierro, Olga Onrubia, Carles Pedragosa i Karl Stets.