04/12/2017

Gir 180º, una jornada de debat sobre turisme i ciutat en el marc de Temporada Alta

Gir 180º és un projecte en el marc de Temporada Alta impulsat per la Fundació La Ciutat Inivsible i té, com a un dels principals objectius, debatre la gestió i l’impacte del turisme a casa nostra des d’una perspectiva cultural i de ciutat.

En l’edició del 2017 el projecte va comptar amb ponències de professionals de renom vinculats a diversos àmbits entre ells Arnaldo Cecchini, urbanista i professor de la Università di Sassari, José Antoni Donaire, professor de la Universitat de Girona, Francesc Muñoz, geògraf i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, Claire Colomb, professora de la University College of London, Gemma Suñer, del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona o Joao Seixa, professor de la Universidade Nova de Lisboa.

La gestió del turisme i els seus impactes han esdevingut una exigència fonamental a les nostres ciutat i el seu debat està prenent intensitat a tots els àmbits polítics i socials de les grans ciutats. Gir 180º vol ser una nova oportunitat per repensar el turisme cultural del futur.