29/09/2021

La Fundació Catalunya La Pedrera ofereix una activitat de teatre i creativitat per a infants i joves

T’agrada el teatre i encara estàs en edat escolar? Vols imaginar nous mons amb els teus amics i amigues? Doncs, segurament, aquesta informació t’interessa: en el marc del Projecte Tàndem, Temporada Alta col·labora, juntament amb la Fundació Ciutat Invisible i altres entitats, en una nova activitat extraescolar organitzada per la Fundació Catalunya La Pedrera. Es tracta d’un curs que barreja el teatre i la creativitat, i que ofereix un espai per pasar-ho bé i aprendre amb els teus companys i companyes de la mà de dos experts en arts escèniques i pedagogia.

Amb aquesta proposta divertida, fresca, original, optimista i pensada per a infants i joves de Primària (5è i 6è) i ESO (1r i 2n) residents a Girona Est, tindràs l’oportunitat de conèixer de prop els diferents oficis del món del teatre: actor i actriu, vestuari, guionista, tècnic/a d’imatge i so, escenògraf/a, director/a artística… Descobreix tot el que s’amaga davant i darrera del teló!

T’atreveixes a somniar? L’activitat es durà a terme al Centre Cívic Onyar. Inscriu-te abans del 4 d’octubre. Pots obtenir més informació en aquest enllaç.