03/06/2021

La Fundació Ciutat Invisible col·labora amb l’Obra Social “la Caixa” i CaixaBank en el projecte Integració i educació a través de les arts

L’entitat social rep una aportació econòmica de 7.000 euros de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank.

El projecte de la Fundació La Ciutat Invisible, que té com a objectiu la integració i educació a través de les arts, millorarà la situació de 2.000 escolars i 400 beneficiaris més de l’àmbit social.

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, han renovat la col·laboració per promoure, al Teatre de Salt, l’accés al teatre a persones amb risc d’exclusió social i, al mateix temps, per difondre els valors culturals i socials de les arts escèniques. L’acord té com a objectiu principal acostar els joves i les persones amb risc d’exclusió social al teatre. L’entitat ha rebut una col·laboració de 7.000 euros.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals com les de la Fundació La Ciutat Invisible i canalitzant una part del pressupost de l’Obra Social. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte d’aquestes característiques i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

El projecte de la Fundació La Ciutat Invisible preveu fer una acció d’integració i educació a través de les arts a 2.000 escolars i un total de 400 beneficiaris més de l’àmbit social.

L’Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Fruit de la col·laboració entre la Fundació “la Caixa” i CaixaBank, el 2020, es va donar suport a més de 8.500 projectes de prop de 7.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l’àmbit de la malaltia, la discapacitat, l’exclusió social, la pobresa infantil, la gent gran i l’envelliment. Des de l’inici de la crisi de la COVID-19, Fundació “la Caixa” ha col·laborat, a través de CaixaBank, amb 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d’aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia.