21/01/2020

La Fundació La Ciutat Invisible col·labora en l’únic curs presencial en gestió cultural a Girona

Si vols treballar al sector cultural tens l’oportunitat de formar-te professionalment amb un curs presencial en Gestió Cultural, que començarà el proper 10 de febrer. Es tracta d’un curs subvencionat, sense cost per l’alumnat, organitzat per la Fundació Paco Puerto i en el qual hi col·laboren Temporada Alta i la Fundació La Ciutat Invisible.

És l’únic curs presencial a Girona en gestió cultural i permet a l’alumnat treballar de la mà de destacats professionals del sector i realitzar pràctiques professionals en empreses culturals de referència. La formació combina sessions teòriques amb professorat especialitzat i universitari d’alt nivell ―el doctor Alfons Martinell, Taína López, Narcís Badosa, la doctora Lada Servitja, Jaume Colomer i Sílvia Aulet― amb visites a equipaments culturals en què l’alumnat podrà conèixer de primera mà els projectes i les persones que els impulsen. A més, el curs compta amb convidats del sector en actiu, entre els quals s’inclouen professionals de Temporada Alta i La Fundació La Ciutat Invisible, que també hi col·laboren a través d’un conveni de pràctiques.

La formació té una durada de 480 hores repartides en quatre mòduls: Programacions culturals (170 hores), Projectes d’animació cultural (150 hores), Màrqueting cultural (80 hores) i Pràctiques professionals no laborals (80 hores). És necessari inscriure’s a tots els mòduls per completar la formació. La preinscripció ja està oberta, amb places limitades.

El curs tindrà lloc entre els mesos de febrer i juny en horari de tardes (de 16h a 20h) a l’Institut Montilivi de Girona. Un cop completat, l’alumnat obtindrà un Certificat professional en Dinamització, Programació i Desenvolupament d’Accions Culturals. Per a més informació, es pot consultar el web de la Fundació Paco Puerto.