27/05/2019

La Fundació La Ciutat Invisible i l’Obra Social ‘La Caixa’ renoven un conveni per promoure l’accés al teatre dels joves i les persones en risc d’exclusió social

La Fundació La Ciutat Invisible i l’Obra Social “La Caixa” han renovat un conveni de col·laboració per promoure, al Teatre de Salt, l’accés al teatre a persones amb risc d’exclusió social i, al mateix temps, per difondre els valors culturals i socials de les arts escèniques. Joaquim Nadal, president de la Fundació i  Gemma Batlle, directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, han firmat l’acord, que té com a objectiu principal acostar els joves i les persones amb risc d’exclusió social al teatre.

Enguany, el conveni ha servit per oferir l’espectacle Tut-turutut la princesa! de la Cia.La Bleda de manera exclusiva als escolars de Salt, i per treballar amb diverses associacions i entitats en el marc del programa de butaques socials. A l’espera de tenir dades definitives d’aquesta temporada, el conveni va servir per, al llarg de la temporada 17/18, el Teatre de Salt oferís més de 1.200 entrades a preu reduït o gratuïtes. En concret, 952 alumnes van  assistir a la funció de La Llavor del Foc gràcies a aquesta iniciativa social, 88 persones es van beneficiar del programa Apropa Cultura i 58 van gaudir dels seients socials.