13/07/2022

La Fundació La Ciutat Invisible rep el suport de la Fundació ”la Caixa” per ajudar al Teatre de Salt a la integració i educació a través de les arts

La Fundació La Ciutat Invisible ha rebut el suport de la Fundació ”la Caixa”, a través de CaixaBank, amb una aportació de 6.000 euros, per a poder seguir treballant en el pla d’integració i educació a través de les arts, que millorarà la situació de 2.000 escolars i 400 beneficiaris més de l’àmbit social.

L’objectiu per aquest 2022 és poder seguir treballant la vessant social i educativa per tal de poder estar al costat de les persones vulnerables facilitant el seu accés a la cultura. D’aquesta manera, gràcies a aquesta ajuda de la Fundació “La Caixa”, pretèn col·laborar amb diverses associacions i entitats en el marc del programa de butaques socials.

Pel que fa a la vinculació amb entitats culturals de Salt, arran d’aquesta col·laboració l’objectiu és poder oferir avantatges i descomptes per a la programació del Teatre de Salt als estudiants i/o usuaris dels equipaments de Salt: EUSES, ERAM (estudiants de Teatre), Biblioteca IU Bohigas, Grups de lectura de les biblioteques; i d’altres de la ciutat de Girona: El galliner, UdG, etc.

A més dels públics vulnerables, l’acord busca aprofundir i treballar de forma clara en el sector educatiu. D’aquesta manera, un altre dels objectius és poder oferir de nou un espectacle teatral de manera exclusiva als escolars de Salt. De cares a aquest any, es treballa perquè 2.000 escolars de les diferents escoles de Salt puguin gaudir de manera exclusiva i gratuïta de les representacions al Teatre de Salt.

Aquest suport forma part d’una iniciativa que, gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats, entre elles, la Fundació La Ciutat Invisible.