28/01/2020

L’escenografia i el vestuari d’Europa Bull, guardonats als Premis Ciutat de Barcelona 2019

Europa Bull, espectacle guanyador del Premi Quim Masó 2018 impulsat per la Fundació La Ciutat Invisible en el marc de Temporada Alta, guanya el Premi Ciutat de Barcelona 2019 en la categoria de teatre. Concretament, els guardons han premiat a Sílvia Delagneau i a Max Glaenzel, responsables de l’escenografia i el vestuari del muntatge. L’obra, escrita i dirigida per Jordi Oriol, es va estrenar a Temporada Alta i posteriorment va fer temporada al Teatre Nacional de Catalunya.

El jurat, format per Jordi Prat i Coll, Montse Amenós, Ferran Dordal, Anna Pérez i Clàudia Cedó ha afirmat atorgar el premi per la seva incidència en el dispositiu dramatúrgic i per la ironia i la qualitat de la proposta estètica, així com per la seva mirada, el seu compromís amb la creació i la seva aposta per hibridar llenguatges en col·laboració.

L’Ajuntament de Barcelona convoca anualment els Premis Ciutat de Barcelona amb l’objectiu de guardonar la creació, la investigació i la producció de qualitat realitzada a Barcelona per creadors o col·lectius que hi treballen o per institucions i organitzacions barcelonines que les promouen o les produeixen. Consulta tots els guanyadors aquí.