27/01/2022

L’INS Vallvera rep La Partida de la cia. Vero Cendoya, com a premi per guanyar el Torneig de Dramatúrgia organitzat per A Tempo

Aquest dimecres, més de 200 joves de l’INS Vallvera van presenciar una representació única de La Partida de la cia. Vero Cendoya al pati del seu institut. Es tracta d’un espectacle que enfronta dos mons antagònics, el futbol i la dansa contemporània, per reflexionar sobre els límits entre l’esport i l’espectacle, a més de valors socials com l’abús de poder, la igualtat de gènere i l’homosexualitat.

Aquesta peça coreogràfica és el premi que rebia l’Institut després d’haver guanyat, amb el text El robatori de la Mona Lisa, el III Torneig de Dramatúrgia per a Instituts durant la darrera edició de Temporada Alta. El Torneig de Dramatúrgia per a Instituts és una activitat que impulsem des del projecte A Tempo – Arts i Formació de la Fundació La Ciutat Invisible i Temporada Alta, que compta amb el suport de la Fundació Banc Sabadell i la col·laboració de Tramoia Produccions Culturals.