26/08/2019

Oberta la preinscripció al IV Seminari A Tempo pel juliol de 2020

Després de l’èxit de la 3ra edició del Seminari A Tempo i davant la demanda de places per la futura edició, s’obren les preinscripcions pel IV Seminari A Tempo que es celebrarà a Girona el juliol de 2020. Les persones preinscrites seran les primeres a rebre el programa definitiu del seminari i tindran temps de formalitzar la seva reserva durant el curs escolar.

Ja s’està treballant en la proposta de l’any vinent després de que la 3ra edició hagi aplegat un centenar de professionals provinents de 52 centres educatius diferents de les províncies de Girona, Barcelona i Lleida. Enguany s’han duplicat els inscrits respecte l’edició de l’any passat i el seminari s’ha consolidat com a punt de trobada entre persones interessades en el potencial educatiu de les arts.

El 3a edició del seminari ha tingut com a eix principal les pedagogies artístiques fent èmfasi en la qualitat del temps i, durant quatre dies, s’han impartit diversos tallers relacionats amb el món audiovisual, escènic i creatiu, amb un acompanyament pedagògic integral. A més, el professor, investigador i pedagog teatral anglès especialitzat en l’ús de les arts escèniques en contextos organitzatius i interculturals, Allan Owens, de la Universitat de Chester, ha impartit la ponència final, amb debat inclòs.

El seminari, que ha comptat amb un públic divers, mestres d’infantil i primària, professors de secundària, mestres d’educació especial, mestres d’ensenyaments artístics i artistes educadors, forma part del programa A Tempo, Arts i Formació. Ha estat organitzat per la Fundació La Ciutat Invisible, amb el suport de la Fundació Banc Sabadell i la col·laboració de ConArte Internacional, l’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona.

PREINSCRIU-TE AL IV SEMINARI AQUÍ