27/08/2021

Obrim les inscripcions per a les activitats d’A Tempo a les escoles

© Şafak Velioğlu

Engeguem motors amb la cinquena edició del projecte A Tempo – Arts i Formació carregats de novetats per al curs 2021-22. Des de l’1 fins al 20 de setembre, el professorat de Girona i Salt ja podrà sol·licitar els espectacles amb contingut pedagògic que proposem des de l’activitat Temporada Alta a l’Aula.

Aquest any proposem espectacles de dos formats diferents per programar als centres educatius. Principalment, la gran novetat són els espectacles de format gran per a tot el centre, pensats per fer-se en un espai comú, com al pati de l’escola o poliesportiu: Kumulunimbu de la cia. Ortiga, una proposta per a tots els cursos de primària per parlar sobre les migracions i els recursos naturals, i La Partida de la cia. Vero Cendoya, un espectacle que reflexiona sobre dos mons antagònics, futbol i dansa, com a premi per a l’institut guanyador del Torneig de Dramatúrgia per a Instituts. 

D’altra banda, continuarem programant espectacles a les aules dels diferents grups-classe dels centres. Aquest curs hem ampliat l’oferta d’obres de teatre i dansa amb quatre novetats entre les quals hi haurà, per primera vegada, una proposta dirigida a educació infantil i una altra, a centres d’educació especial. Les quatre novetats principals són: Desplegant la jungla del col·lectiu Big BouncersJo vull ser actor d’ Escenaris EspecialsCometa de Roser López Espinosa i Sobre la Tirania, una adaptació teatral de Carles Grau Fonollosa basada en el best-seller “On Tyranny” del pensador i historiador nord-americà Timothy Snyder. A més, completen el programa: Cendres de La Nave Va i Perfil d’Èxit de la dramaturga Lara Díez Quintanilla. Coneix més detalls sobre els espectacles aquí 

Tots els espectacles s’acompanyaran amb un dossier pedagògic i es programaran de forma gratuïta i en horari lectiu un cop finalitzades les inscripcions, amb la voluntat d’arribar a tots els centres de Girona i Salt.