03/09/2019

Presentem la programació de TA19: de l’escenari al món

Avui hem presentat la 28a edició de Temporada Alta. En total, anunciem 96 espectacles i 223 funcions que inclouen programació internacional (27), autoria catalana (56), i creació contemporània (30). Pensant en tots els públics i perquè tothom trobi l’espectacle que busca, presentem propostes de diversos gèneres i disciplines: teatre, música, familiars, circ, dansa, cinema…

El proper 11 d’octubre inaugurarem el Festival amb Measure for Measure de la Royal Shakespeare Company, una de les peces més fosques de Shakespeare i, alhora, una de les més actuals.

En aquesta nova edició, Temporada Alta seguim apostant pel talent nacional amb espectacles d’artistes i dramaturgs de renom com Joan OlléÀlex RigolaRosa Maria SardàClàudia CedóJordi Oriol, Lola Rosales, Berta PrietoLlàtzer GarciaCristina Clemente o Marta Galán, i mantenim una important programació internacional amb grans noms de l’escena com Alessandro SerraThomas OstermeierTG Stan, Tiago Rodrígues o Oskaras Korsunovas.

Continuem apostant per programar propostes de creació contemporània i bona part de les quals es podran veure durant la Setmana de Programadors. Al llarg del Festival, ens visitaran noms de referència de la creació contemporània de casa nostra i de l’estranger, com Angélica LiddellÀlex RigolaCabosanroqueRoser López Espinosa o Pere Faura. També apostem per noms destacats en la programació musical, com son AmaiaJane BirkinOmara PortuondoJoan DausàEl Petit de Cal Eril o Judit Neddermann.

Aquest any, presentem també diverses coproduccions com La mort i la Primavera, amb direcció de Joan Ollé, GRRRLS!!! de Carlota Subirós, Red Room de Sol Picó i Susana Barranco, CredoinunsolODIO amb direcció de Rosa Sardà o Livalone, de Francesc Cúellar, entre d’altres.

Més enllà de la programació, Temporada Alta presenta diverses novetats com el col·lectiu Artèria o una renovada oferta d’activitats paral·leles. Artèria és una iniciativa dirigida a menors de 30 anys perquè puguin accedir al Festival amb descomptes i altres avantatges a més de tenir una part de la programació pensada per a ells, quatre espectacles englobats amb el nom #ArtèriaProposa que han estat escollits a partir dels temes que tracten, els formats o els gèneres. Pel que fa a les activitats paral·leles,  moltes d’elles organitzades per la Fundació La Ciutat Invisible, enguany en tripliquem l’oferta i ens acostem al públic perquè ens diguin què pensen dels espectacles, què n’opinen i perquè treguin tot el suc del Festival.

Tota la programació