04/10/2021

Presentem les novetats de la 5ª edició d’A Tempo, que reprenen la plena presencialitat després de la pandèmia

Aquest matí hem presentat les novetats de la 5a edició d’A Tempo – Arts i Formació per al curs 2021-22, el projecte educatiu de la Fundació La Ciutat Invisible i Temporada Alta amb el suport de la Fundació Banc Sabadell, amb la voluntat d’acostar les arts escèniques als centres educatius en el seu format presencial habitual després d’haver incorporat, el curs anterior, un programa de jornades de formació i recursos online.

Aquest curs ampliem el catàleg d’activitats. D’una banda, programem espectacles de gran format als centres educatius inscrits a Temporada Alta a l’Aula i oferim, per primera vegada, tallers amb artistes adreçats a educació infantil i especial. També, tindrà lloc el III Torneig de Dramatúrgia per a Instituts, que té com a novetat el premi: a l’institut guanyador, s’hi representarà al pati un espectacle únic de gran format, La Partida de la cia. Vero Cendoya.

Quant a les accions formatives, donem un major impuls a l’acompanyament i residències de creació amb artistes en el marc de Crea el teu projecte: el professorat i l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Salvador Sunyer i Aimeric crearan amb la Cia. José y sus Hermanas un espectacle amb la voluntat que s’estreni a l’edició de Temporada Alta 2022. D’altra banda, organitzem una prova pilot del Seminari de Formació A Tempo a la ciutat de Sevilla durant el primer trimestre de 2022, amb l’objectiu de promoure un espai de formació i interacció entre professionals de l’educació de la ciutat i artistas-formadors de Catalunya i Andalusia.

Finalment, A Tempo continuarà vinculat al projecte Escoles Tàndem a Girona Est, que impulsa la Fundació Catalunya La Pedrera, el qual arriba a la seva tercera i última etapa de transformació educativa. Aquesta tardor s’inaugura l’activitat Teatre i Somnis dirigida a infants i joves de Girona Est, que compta amb la col·laboració de ConArte Internacional i la Fundació Girona Futur.