26/09/2018

Tres propostes finalistes opten al XI Premi Quim Masó a projectes de producció teatral en llengua catalana

El jurat del Premi Quim Masó 2017, únic premi a Catalunya que finança la producció d’espectacles teatrals en llengua catalana, ha seleccionat tres propostes, entre les 24 propostes presentades, com a finalistes de la dotzena edición del Premi Quim Masó. El guanyador rebrà una dotació de 40.000 € i el muntatge s’estrenarà a Temporada Atla 2019 i es podrá veure també al Teatre Nacional de Catalunya.

Els tres projectes finalistes són La vall inquietant d’Alejo Levis produït per Flyhard Produccions, L’amor (no és per a mi, va dir Medea) de Queralt Riera / Les Antonietes i Europa Bull de Jordi Oriol i la companyia Indi Gest.

La proclamació del guanyador del XII Premi Quim Masó es farà el proper dimarts 23 d’octubre a les 20 h a la sala La Planeta, en el marc de les activitats de Temporada Alta, en un acte obert al públic presentat per l’escriptor Josep Maria Fonalleras. La cantant Paula Valls actuarà durant l’entrega pública del premi. Al llarg dels últims 11 anys, el Premi Quim Masó, s’ha consolidat com una plataforma de suport i projecció per a companyies, productores, autors i directors com és el cas d’Albert Arribas, Joan Yago/La Calòrica.

Alba, premi Quim Masó 2017

Dins el marc de Temporada Alta 2018, s’estrenarà Alba, el 16 de novembre a El Canal, el projecte guanyador del Premi Quim Masó 2017. Un thriller de ciencia -ficció, una història de robots que ofereixen companyia a les solituds humanes, escrites per l’escriptor i dramaturg Marc Artigau i protagonitzada per dos grans de l’escena catalana: Lluís Marco i Montse Guallar.