09/09/2020

Viu més intensament Temporada Alta amb les activitats complementàries

Un any més, el Club de la Fundació La Ciutat Invisible organitza, en el marc de Temporada Alta, un ampli programa d’activitats complementàries: prefuncions, postfuncions, taules rodones… pensades perquè treguis tot el suc als espectacles de Temporada Alta.

Més d’una vintena d’activitats amb una novetat important: a part de mantenir les activitats presencials, s’obren també activitats a distància, perquè hi participis des de casa. Les prefuncions són les activitats que podràs seguir via el zoom del Festival, xerrades on experts en els muntatges te’ls contextualitzen abans que els vagis a veure.  Uns dies abans de la funció, podràs descobrir tot el que necessites saber per gaudir de l’espectacle al màxim.

Si t’interessa anar més enllà, les activitats que hem programat t’agradaran. Podràs aprendre coses sobre el procés de creació dels espectacles, conèixer les companyies, obtenir informació complementària… Alguns dels artistes que participaran a les activitats complementàries són: Adriana Ozores, Lluís Homar, la companyia José y sus Hermanas, Mos Maiorum, Bàrbara Mestanza, Joan Carreras, Gabriel Calderón o Anna Alarcón. 

Pots consultar totes les activitats al web del Festival i, a partir del 10 de setembre, podràs inscriure-t’hi de manera gratuïta. La majoria d’activitats es realitzen a la mateixa sala, un cop ha acabat l’espectacle, per tant les podràs gaudir sense moure’t de la butaca. Tot i així és molt important la inscripció, ens ajudes a fer el procés més fàcil i a poder ser previsors. No ho dubtis i viu Temporada Alta encara més intensament!