31/08/2022

Vols contribuir als programes educatius de la Fundació La Ciutat Invisible? T’expliquem com!

Mitjançant la compra d’entrades a Temporada Alta o a través del web de la Fundació La Ciutat Invisible, ara pots fer un donatiu d’1, 5 o 10 euros destinats a fer créixer A Tempo – Arts i Formació, el projecte educatiu de la Fundació i del festival. A més, com que som una Fundació, podràs recuperar el 80 % en les aportacions de 5 i 10 € a la declaració de la Renda.

A través dels nostres programes, cada any portem a terme més de 100 accions educatives gratuïtes a les escoles i instituts de Girona i Salt. Creiem en el valor que tenen les arts per educar els nostres joves i infants. Per això, des de l’any 2017, treballem perquè artistes professionals entrin a les aules dels centres educatius del nostre territori per compartir la seva experiència i coneixements amb alumnat de totes les edats, des d’educació especial, infantil i primària fins a educació secundària, batxillerats i cicles formatius. Alhora, oferim formació a professorat i artistes-educadors, amb la voluntat de donar-los eines i recursos artístics per treballar a les aules. Pots consultar tota l’activitat i accions del projecte aquí.

En total, des de l’inici del projecte, hem fet 896 accions educatives i hem arribat a 22.918 estudiants de Girona i Salt. Ara, amb la teva ajuda, podem fer que les arts escèniques arribin a tots els nens, nenes i joves del territori amb la voluntat de seguir promovent un aprenentatge ric en valors socials, pensament crític, reflexió i cultura.

Mira el vídeo que recull tot el projecte.