Després de la bona rebuda en la primera edició el projecte vol consolidar-se al territori de Girona i Salt

#ATempo18

L’aposta d’A Tempo – Arts i Formació continua sent la de teixir vincles entre el món educatiu i el món artístic amb la voluntat de formar a professionals de l’àmbit de les pedagogies culturals, facilitar l’accés i la participació activa dels joves a la vida cultural i fomentar processos d’innovació docent a través de la interrelació entre professionals de la cultura i de l’educació.

Foto: The Three Keatons

Activitats segon trimestre curs 2018-19

A Tempo organitza un seguit d’activitats gratuïtes adreçades als cursos d’ESO, Batxillerats i cicles formatius dels instituts públics i concertats de la província de Girona. El cinema Truffaut acollirà les projeccions de dos projectes audiovisuals d’A Tempo vinculats a Temporada Alta:

Cinema Truffaut – 05/03/19  a les 10.30h: projecció de Migranland, un documental realitzat a partir del muntatge homònim dirigit per Àlex Rigola on, el director, s’acostava a la realitat social de Salt.  Abans de la projecció, algunes de les persones que van participar en la creació de l’espectacle explicaran la seva experiència en primera persona.

Cinema Truffaut – 28/03/19 a les 10.30h: projecció de El vent és això, un llargmetratge realitzat per joves de segons de batxillerat de l’INS Santiago Sobrequés de Girona amb l’assessorament del cineasta Pere Vilà Barceló i amb la participació d’intèrprets professionals. Abans de la projecció, en Mario i la Marina,  dos dels estudiants que van participar en el procés de creació, explicaran als assistents quina va ser la seva experiència.

*En els dos casos, la inscripció és obligatòria. Aforament limitat

 

INSCRIPCIÓ MIGRANLAND

INSCRIPCIÓ EL VENT ÉS AIXÒ

 

Activitats curs 2018-19

A Tempo desenvolupa un seguit d’activitats gratuïtes en el marc de Temporada Alta amb l’objectiu de vincular les arts escèniques amb el món educatiu.

Temporada Alta a l’Aula: espectacles que es programen majoritàriament a les mateixes aules de les escoles per tractar temes de l’actualitat com per exemple la violència, les emocions, la diversitat o les migracions.

Artistes a l’Aula: artistes o companyies que participen en l’edició del Festival van a les aules per a treballar competències socials, musicals, de lectura, escriptura, expressió física o creativa, segons les necessitats del grup o l’artista.

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS

Foto: Nahui Twomey

Per a més  informació del projecte contacta amb l’equip d’A Tempo a través del correu electrònic atempo@ciutatinvisible.org  i segueix les últimes novetats amb el hastag #ATempo18.

Una iniciativa de:

En el marc de:

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de: