Després de la bona acollida de les dues primeres edicions, el projecte es consolida al territori de Girona i Salt

#ATempo19

L’aposta d’A Tempo – Arts i Formació continua sent la de teixir vincles entre el món educatiu i el món artístic amb la voluntat de formar a professionals de l’àmbit de les pedagogies culturals, facilitar l’accés i la participació activa dels joves a la vida cultural i fomentar processos d’innovació docent a través de la interrelació entre professionals de la cultura i de l’educació.

Foto: The Three Keatons

SEMINARI A TEMPO: EDUCACIÓ, ARTS I TEMPS DE QUALITAT | Juliol 2019

Amb l’objectiu de formar professionals en l’àmbit de les pedagogies artístiques, la tercera edició del Seminari A Tempo – Arts i Formació va fer èmfasi, en aquesta ocasió, en la qualitat del temps i els ritmes d’aprenentatge dels alumnes.

El seminari va tenir lloc el passat mes de juliol al Centre Cultural La Mercè (Girona) i va comptar amb experts internacionals com Allan Owens i reconeguts formadors d’institucions com el TNC, l’ESMUC o l’Institut del Teatre:

PROGRAMA DEL SEMINARI 19

 

Formació de 30 hores reconegudes pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i que permet acreditar els perfils docents de: Educació visual i plàstica + Metodologies amb enfocament globalitzat.

Edicions anteriors:

Programa del Seminari 2017-2018

Programa del Seminari 2018-2019

 

Amb la col·laboració de:

                        

DEBAT OBERT AMB HENRY GIROUX A GIRONA | Maig 2019

Resistència, transformació social i esperança. Debat obert amb Henry Giroux. Un acte dirigit principalment a educadors i agents dels món cultural i social, que va tenir lloc el dijous 2 de maig a les 19 h al Centre Cultural la Mercè de Girona.

Autor de més de 65 llibres, l’escriptor i crític cultural canadenc Henry Giroux és un dels principals impulsors de la pedagogia crítica, que posa de manifest la necessitat de donar a l’educació un paper central en la política i posar en relleu les relacions entre les institucions educatives, la cultura i la vida pública. La conducció de l’acte ha anat a càrrec de la professora i investigadora Aida Sánchez de Serdio, i ha comptat amb tres eixos bàsics: la pedagogia crítica com a forma de resistència, la transformació social a través de la cultura i l’educació per a l’esperança.

MIRA AQUÍ EL DEBAT

 

Amb la col·laboració de:

Per a més informació del projecte contacta amb l’equip d’A Tempo a atempo@ciutatinvisible.org  i segueix les últimes novetats amb el hashtag #ATempo19.

Una iniciativa de:

En el marc de:

Amb el suport de:

 

 

Amb la col·laboració de: