26/07/2018

Acabat el termini per a la presentació de propostes de la dotzena edició del Premi Quim Masó per a projectes de producció escènica

El passat 25 de juny es va acabar el termini per presentar propostes per alPremi Quim Masó d’enguany. El Premi Quim Masó és el primer guardó que finança la producció d’espectacles teatrals en llengua catalana i va ser creat en reconeixement a l’actor, director i productor teatral Quim Masó.

A banda d’una dotació econòmica de 40.000€, el Premi preveu l’estrena del projecte guanyador a Temporada Alta 2019 i l’exhibició posterior de l’obra dins de la programació del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). El guanyador de l’edició es donarà a conèixer en el marc del festival Temporada Alta d’enguany.

En el marc de Temporada Alta 2018 també s’hi estrenarà Alba, el projecte guanyador de l’any passat. El text de Marc Artigau produït per Atrium Produccions que tracta sobre les relacions humanes en l’era de la postmodernitat i la tecnologia. Després d’haver-se estrenat al Festival es podrà veure a la Sala Petita del TNC, del 29 de novembre al 23 de desembre.