Treballa amb un artista o companyia de Temporada Alta a classe

Artistes a l’aula

Amb aquesta proposta, durant el segon trimestre del curs, l’alumnat de 4t d’ESO, de batxillerat i de cicles formatius tindrà l’oportunitat de conèixer en primera persona la feina de dramaturgs, músics, intèrprets i autors teatrals, entre d’altres professionals de les arts escèniques que participen a Temporada Alta.

En alguns casos es propiciarà que els estudiants vagin a veure prèviament l’espectacle de l’artista que els hi ha estat assignat. Els artistes no són escollits pels centres educatius, sinó que s’assignen en base a les preferències de continguts de les sessions.

Els docents responsables trien entre un llistat de continguts específics i l’equip d’A Tempo assigna un artista o companyia que impartirà un taller d’1 hora i 30 minuts sobre la seva especialitat.

INSCRIPCIONS TANCADES

Preguntes freqüents

Puc sol·licitar més d’un taller Artistes a l’aula per a un mateix grup-classe?
Depenent de la demanda, podem assignar més d’un taller per a un mateix grup-classe, però davant excés de sol·licituds es prioritzaran les primeres.

Puc sol·licitar un taller Artistes a l’aula per més d’un grup classe dins el mateix centre?
Sí, sempre que siguin d’un mateix curs. Si es tracta de cursos diferents, valorarem la petició en relació a la demanda.

Puc sol·licitar un taller Artistes a l’aula per a un centre educatiu que no sigui de Girona o Salt?
No, però sí que pots sol·licitar a l’ajuntament corresponent que es posi en contacte amb nosaltres per fer-ho en un futur.