Artistes a l’Aula

Assisteix a espectacles de Temporada Alta i treballa amb els artistes a classe.

#ATempo

Artistes a l’Aula (Més enllá de l’aula)

Artistes a l’Aula és una iniciativa que té com a objectiu connectar els artistes de Temporada Alta amb els joves de Girona i Salt.  Aprofitant les circumstàncies actuals, que ens han obligat a suspendre bona part dels tallers previstos als instituts de Girona i Salt durant aquest segon trimestre del curs, hem optat per donar continuïtat a l’activitat de manera telemàtica, a través del nostre canal de YouTube.

 

La ballarina i coreògrafa Roser López Espinosa (Trama), l’actor i comediant Marcel Tomàs (El comediant) i el director i dramaturg Jordi Oriol (Europa Bull) han gravat un seguit de vídeos dirigits als estudiants amb l’objectiu de compartir eines d’arts escèniques (de veu, de cos, d’interpretació, etc.) que permetin l’experimentació i l’autoconeixement a casa. Des d’A Tempo, hem fet arribar els vídeos al professorat responsable i l’alumnat ha pogut posar en pràctica les diferents propostes.

Alhora, per facilitar el diàleg entre l’artista i l’alumnat, els centres ens han fet arribar un seguit de preguntes sobre dubtes i inquietuds personals de l’alumnat vers el món artístic i les hem enviat als artistes, qui els han respost a través d’un nou vídeo. El resultat d’aquest procés està obert i és accessible per a tothom a través del nostra canal de Youtube. Podeu consultar els vídeos a continuació: