Activitats per a escoles i instituts – Curs 19/20

#ATempo19

Totes les activitats del curs 19/20

Descarrega't el PDF!

Primer trimestre

Temporada Alta a l’aula. Coincidint amb el primer trimestre del curs, A Tempo – Arts i Formació ofereix espectacles pensats per a tots els cicles de primària i secundària en el marc del festival Temporada Alta.

Consulta els espectacles

Segon trimestre

Artistes a l’aula. Diu el mite que ningú es pot guanyar bé la vida a través de les arts. Què en poden dir d’això les persones que s’hi dediquen professionalment?

Amb aquesta proposta, l’alumnat de 4t d’ESO, de batxillerat i de cicles formatius tindrà l’oportunitat de conèixer en primera persona la feina de dramaturgs, músics, intèrprets i autors teatrals, entre d’altres professionals de les arts escèniques.

Més informació

Tercer trimestre

Formació per a docents. A Tempo organitza una formació per a docents en l’àmbit de l’educació basada en les arts. Es tracta d’un espai de trobada anual entre educadors, docents i professionals del sector cultural que convida formadors diferents i proposa un enfocament específic per cada edició.

Més informació

Durant tot el curs

Crea el teu projecte. Donem suport artístic i pedagògic a projectes d’escoles i instituts on artistes, docents i estudiants treballen conjuntament.

Més informació

 

Escoles Tàndem. Recentment també s’han introduït els anomenats projectes Escoles Tàndem de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Més informació