Edicions anteriors

Breu recull de les activitats i formacions d’edicions anteriors.

#ATempo

A Tempo 2021-22

A la cinquena edició d’A Tempo – Arts i Formació, hem reprès el format presencial habitual del projecte. Així, hem presentat una programació més àmplia d’activitats, que ens ha permès apostar per nous formats d’espectacles dins dels centres educatius i hem consolidat la realització del Torneig de Dramatúrgia per a Instituts amb la seva tercera edició. A més, quant a les accions de formació, hem donat un major impuls a l’acompanyament i a la residència d’artistes en els centres educatius i hem estès el programa del Seminari de Formació més enllà del territori, a la ciutat de Sevilla. Aquest curs s’ha incentivat la participació dels centres educatius públics i concertats de Girona i Salt amb un total de 53 centres participants, que suposa una participació del 89,8 %, la xifra més elevada des que va començar el projecte l’any 2017. Els beneficiaris han estat un total de 3.173 estudiants i 259 docents.

MEMÒRIA 2021-22 INFOGRAFIA 2021-22 VÍDEO SEVILLA

A Tempo 2020-21

A la quarta edició d’A Tempo – Arts i Formació, hem volgut donar prioritat a la reflexió pedagògica amb la voluntat d’acompanyar l’escenari d’incertesa que envoltava l’actual curs escolar. En aquest context, hem apostat per coorganitzar amb ConArte Internacional l’itinerari «Arts per educar en la incertesa» com a proposta formativa principal. A més, hem incorporat espectacles a l’aula sobre la gestió del dol a la infància i sobre la identitat que construïm a les xarxes socials i hem desenvolupat tallers i trobades digitals als instituts amb artistes de Temporada Alta. En conjunt, aquest curs ens han acompanyat un total de 40 centres educatius, una mostra clara de fidelització a les propostes educatives del projecte.

A Tempo 2019-20

En la seva tercera edició, A Tempo – Arts i Formació aposta especialment per la contribució dels joves a la cultura amb el Torneig de dramatúrgia per a Instituts i amplia l’oferta d’espectacles de Temporada Alta a l’aula a tots els cicles de primària i secundària. El projecte ha arribat aquest curs a 14 centres educatius més que l’any anterior i ha desenvolupant propostes telemàtiques durant l’estat d’alarma per la Covid-19. Més de 5.000 estudiants s’han endinsat un any més a la vida cultural de Girona i Salt de la mà d’artistes professionals.

Foto: Martí Artalejo

A Tempo 2018-19

En aquesta segona edició, el curs 2018-2019, el projecte ha consolidat una xarxa fluïda amb la comunitat educativa de Girona i Salt. S’han dut a terme 189 accions educatives, 2 produccions escèniques d’alumnes i hi han participat 6.472 estudiants i 87 professionals de la cultura, com Lluís Homar, Clara Peya, Cristina Clemente i Aida Oset. En total, 34 centres de Girona i Salt i 657 docents. Cal destacar que, per primera vegada, la meitat dels centres d’educació especial de Girona també s’han sumat a aquesta iniciativa.

MEMÒRIA 2018-19 INFOGRAFIA 2018-19 VÍDEO 2018-19

A Tempo 2017-18

La primera edició del projecte va centrar-se en desenvolupar accions dirigides als centres educatius de Girona i Salt amb l’objectiu de generar i promoure espais d’interacció entre estudiants, professionals de l’educació i professionals de la cultura i les arts. En conjunt, la prova pilot va comptar amb la implicació de 3.845 estudiants, 182 docents i un total de 28 centres educatius de Girona i Salt, que han treballat conjuntament amb 73 artistes professionals.

Foto: Iris Humm

MEMÒRIA 2017-18INFOGRAFIA 2017-18 VÍDEO 2017-18