05/12/2018

“El cos es cola” s’estrena al Teatre de Salt

El cos es cola és un espectacle inclòs en el programa Crea el Teu Projecte del projecte d’A Tempo, Arts i Formació, que es porta a terme en el marc del festival Temporada Alta i que vol potenciar les relacions entre el món de l’art i l’educatiu. Aquesta proposta escènica, creada i protagonitzada per més de 80 estudiants de 4t d’ESO de l’Institut Salvador Espriu de Salt, s’estrenarà aquest dissabte 8 de desembre al Teatre de Salt.

Els estudiants han creat, a partir de reflexions, una proposta escènica que introdueix l’espectador en la complexitat del món de l’escola. L’obra és el resultat d’un procés de creació col·lectiva iniciat a l’abril del 2018, després de dos anys de col·laboració entre estudiants, docents i artistes, en el marc del projecte Planters, de ConArte Internacional, i s’ha portat a terme gràcies a la beca “Art for Change” la Caixa i el suport i acompanyament de Temporada Alta.

Al procés de creació d’aquest espectacle, que és una producció de ConArte Internacional, hi han participat, entre altres, la dramaturga Clàudia Cedó. L’equip artístic està format per Laura Alcalà, Alejandro Santaflorentina, Clàudia Cedó, Noemí Costa, Gemma Moreno, Anna Figueras i l’equip de docents del mateix centre educatiu, que durant els últims dies han portat a terme una residència al Teatre de Salt, previ a l’estrena.

A Tempo, Arts i Formació és un projecte de Fundació La Ciutat Invisible, amb el suport de la Fundació Banc Sabadell, en el marc de Temporada Alta i amb la col·laboració de ConArte Internacional.

Si vols més informació d’El Cos es cola aquí podràs trobar més informació.