09/04/2019

El reconegut acadèmic canadenc Henry Giroux, un dels fundadors de la pedagogia crítica, ofereix un debat obert a Girona

Aquest mes de maig oferim la conferència participativa Resistència, transformació social i esperança. Debat obert amb Henry Giroux, un acte dirigit principalment a educadors i agents dels món cultural i social, que tindrà lloc el dijous 2 de maig a les 19 h al Centre Cultural la Mercè de Girona.

Autor de més de 65 llibres, l’escriptor i crític cultural canadenc arriba per primera vegada a Girona, on posarà de manifest la necessitat de donar a l’educació un paper central en la política així com de posar en relleu les relacions entre les institucions educatives, la cultura i la vida pública.

Un debat obert que pretén ser el màxim de participatiu i per això, tot i que l’assistència és gratuïta i oberta a tothom, cal inscriure’s prèviament. La conducció de l’acte, en anglès i amb traducció simultània al català, anirà a càrrec de la investigadora Aida Sánchez de Serdio

Aquesta proposta forma part d’un programa doble gràcies a la col·laboració entre el projecte A Tempo i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). D’aquesta manera, després d’oferir el debat obert a Girona, Henry Giroux també passarà per la capital catalana, on durà a terme una conferència sota el títol Contra la dictadura de la ignorància el dilluns 6 de maig a les 18.30 h.

Les inscripcions a la sessió ja estan obertes i es poden realitzar aquí.
Inscripció gratuïta i obligatòria