26/11/2018

‘El vent és això’, un film amb participació dels alumnes de l’IES Santiago Sobrequés creat en el marc de Temporada Alta, arriba a Estònia

El vent és això, un projecte cinematogràfic estrenat dins d’A Tempo 2017 – iniciativa impulsada per la Fundació La Ciutat Invisible- allarga el seu recorregut més enllà de la seva producció en el marc del festival Temporada Alta. La pel·lícula, sota la direcció artística de Pere Vilà i amb la participació de diversos estudiants de l’IES Santiago Sobrequés de Girona, arriba a Tallinn després d’haver-se estrenat al Cinema Truffaut durant l’anterior edició del festival Temporada Alta.

El llargmetratge, protagonitzat per les actrius Laia Manzanares i Katrin Vankova, tracta sobre els trastorns alimentaris i s’ha estrenat a la capital  d’Estònia en el marc del festival Black Nights i dins la secció Rebels With a Cause.

La pel·lícula, coordinada dins del projecte A Tempo, també ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Girona, la Fundació Lluís Coromina, de Pere Portabella i de la Generalitat de Catalunya.

Pere Vilà també participa al festival Black Nights amb L’artèria Invisible, un llargmetratge estrenat a Temporada Alta 2015.