Escoles Tàndem

#EscolesTandem

 

 

 

 

Presentació del programa

Escoles Tàndem és un programa de la Fundació Catalunya La Pedrera que té com a objectiu singularitzar un centre educatiu a través d’un procés d’innovació educativa de tres anys de la mà d’una institució cultural de referència. A Girona i Salt, es duu a terme amb la Fundació La Ciutat Invisible i Temporada Alta a les escoles Font de la Pólvora, Vila-roja i Sagrada Família, de Girona, i a l’Institut Salvador Sunyer i Aimeric de Salt.

SABER-NE MÉS

Escoles Tàndem Girona Est

Tàndem Girona Est, impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, vincula els equips de la Fundació La Ciutat Invisible i Temporada Alta amb les escoles Font de la Pólvora, Vila-roja i Sagrada Família. El projecte va engegar el curs 2019-20 apostant per una relació inclusiva de tot un context territorial utilitzant les arts escèniques com a eina de transformació educativa.

SABER-NE MÉS

 

Escoles Tàndem Salt

El projecte Tàndem entre l’INS Salvador Sunyer de Salt i la Fundació Ciutat Invisible juntament amb Temporada Alta,  es va iniciar el primer trimestre del curs 2018-19 amb l’objectiu de singularitzar el centre educatiu en el marc d’un projecte d’innovació a través de les arts escèniques.

Al llarg dels tres cursos acadèmics de duració del programa, es va dur a terme un programa de formació del professorat, un programa d’activitats amb l’alumnat i un programa de disseny curricular amb l’objectiu de produir canvis estratègics que millorin la qualitat educativa del centre educatiu

 

Un projecte de:

Amb: