30/04/2019

La segona edició d’A Tempo – Arts i Formació consolida una xarxa fluida amb la comunitat educativa de Girona i Salt

El projecte A Tempo – Arts i Formació fa un molt bon balanç del curs 2018-2019, amb un augment notable de la participació. En aquesta segona edició, el projecte ha consolidat una xarxa fluida amb la comunitat educativa de Girona i Salt.

Amb l’objectiu de promoure la transferència de coneixement entre el món cultural i educatiu de Girona i Salt, el projecte ha dut a terme 189 accions educatives (89 més respecte el 2017), hi han participat 6.472 estudiants (2.672 més que en l’edició anterior) i 87 professionals de la cultura, com Lluís Homar, Clara Peya, Cristina Clemente i Aida Oset. En total, 34 centres de Girona i Salt (7 més que l’any anterior) i 657 docents (475 més que l’any anterior). Amb el projecte, s’ha detectat una major implicació de la comunitat educativa, més interrelació entre professionals de les arts i l’educació i més reconeixement del potencial transformador de la cultura. Cal destacar que, per primera vegada, la meitat dels centres d’educació especial de Girona també s’han sumat a aquesta iniciativa.

El projecte A Tempo, de la Fundació La Ciutat Invisible, compta amb el suport de Temporada Alta i la Fundació Banc Sabadell i la col·laboració de ConAr­te Internacional.

Consulta totes les dades de balanç aquí