30/04/2019

Obertes les inscripcions per al 3r Seminari A Tempo, dedicat a l’educació, les arts i el temps de qualitat

La 3a edició del Seminari A Tempo – Arts i Formació, que impulsa la Fundació La Ciutat Invisible en el marc de Temporada Alta, amb el suport de la Fundació Banc Sabadell i la col·laboració de ConArte Internacional, tindrà lloc del 8 a l’11 de juliol al Centre Cultural La Mercè de Girona i proposa una formació basada en les arts centrada en la recerca del Kairós: el temps de qualitat, per poder tenir en compte els diferents ritmes d’aprenentatge dels alumnes.

L’objectiu del seminari és formar professionals en l’àmbit de l’educació basada en les arts, explorant el potencial pedagògic de la dansa, la música, el teatre i les arts visuals, amb pedagogs i artistes reconeguts com Sònia Camacho, Ester Bonal, David Martínez o el col·lectiu Big Bouncers, entre d’altres. També amb conferències com la del professor i investigador Allan Owens, pedagog teatral de la Universitat de Chester, que impartirà la conferència final el dijous 11 de juliol a les 17 h.

Aquesta formació està reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb 30 hores i, a més, compta amb dos perfils docents associats: Educació visual i plàstica i Metodologies amb enfocament globalitzat.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar aquí. Tenen un cost de 89 € i les places són limitades.

Consulta’n tots els detalls.