Seminari A Tempo

Organitzem una formació en l’àmbit de les pedagogies artístiques juntament amb ConArte Internacional

#ATempo

Seminari de Formació

Aquest curs reprenem la nostra proposta formativa principal amb la celebració del VI Seminari A Tempo. El seminari tindrà lloc de l’11 al 15 de juliol al Centre Cultural La Mercè en horari de matins. Consistirà en una formació tant teòrica com pràctica, que inclourà tallers de teatre, dansa, música i arts visuals, a més de grups de treball amb mediadors culturals, moments de converses i experiències artístiques que posaran la mirada en l’aquí i l’ara, la presència a les aules i els desafiaments pedagògics davant l’entorn digital-virtual.

Reserva la teva plaça mitjançant aquest formulari i et mantindrem informat/da sobre els continguts del seminari, el període d’inscripcions, l’acreditació, etc.

Seminari a Sevilla

Del 28 al 30 de gener, vam organitzar el primer seminari de formació a la ciutat de Sevilla«Las Artes en la Educación» sobre diferents tendències de renovació educativa a través de les arts amb formadors de Catalunya i Andalusia. Reviu l’experiència amb nosaltres!

Jornades online (2020 i 2021)

Durant el curs 2020-21, vam replantejar-nos el Seminari de formació que normalment duem a terme al mes de juliol de cada any. Davant de l’escenari de la Covid, vam desenvolupar dues noves propostes de formació per acompanyar tant docents com artistes-educadors al llarg de l’any:

En col·laboració amb ConArte Internacional, hem organitzat una sèrie de jornades de reflexió sota el títol «Arts per educar en la incertesa». L’itinerari de formació ha consistit en quatre sessions, que s’han concebut com un espai de trobada i reflexió per donar resposta a través de les arts i la cultura a alguns dels reptes actuals de l’educació. Més informació aquí.

Abans de començar el següent curs escolar i coincidint amb la renovació de les direccions d’alguns dels equipaments culturals de referència de Girona, vam proposar un espai de trobada entre professionals de la cultura i l’educació per compartir estratègies de futur que fomentin la participació dels joves a la vida cultural del territori Més informació aquí

 

 

CONSULTA EL PROGRAMA D’EDICIONS ANTERIORS:

 

Col·labora: