Seminari A Tempo

Organitzem una formació en l’àmbit de les pedagogies artístiques juntament amb ConArte Internacional

#ATempo

Foto: David Jiménez Fonseca

Seminari A Tempo 2022

Arts, ciència i educació

Finalment, aquest any no farem el VI seminari de formació A Tempo Art, ciència i educació, que estava previst de l’11 al 14 de juliol al Centre Cultural La Mercè i que organitzem conjuntament amb ConArte Internacional.

Tornarem el proper curs amb les novetats formatives.

Foto: David Jiménez Fonseca

Jornades online (2020 i 2021)

Durant el curs 2020-21, vam replantejar-nos el IV i el V seminari de formació que normalment portàvem a terme al mes de juliol de cada any. Davant de l’escenari de la Covid, vam desenvolupar dues noves propostes de formació per acompanyar tant docents com artistes-educadors al llarg de l’any:

En col·laboració amb ConArte Internacional, hem organitzat una sèrie de jornades de reflexió sota el títol «Arts per educar en la incertesa». L’itinerari de formació ha consistit en quatre sessions, que s’han concebut com un espai de trobada i reflexió per donar resposta a través de les arts i la cultura a alguns dels reptes actuals de l’educació. Més informació aquí.

Abans de començar el següent curs escolar i coincidint amb la renovació de les direccions d’alguns dels equipaments culturals de referència de Girona, vam proposar un espai de trobada entre professionals de la cultura i l’educació per compartir estratègies de futur que fomentin la participació dels joves a la vida cultural del territori Més informació aquí

Foto: David Jiménez Fonseca

 

CONSULTA EL PROGRAMA D’EDICIONS ANTERIORS:

Col·labora: