Seminari de formació

Formació en l’àmbit de les pedagogies artístiques amb un acompanyament pedagògic integral

#ATempo

© David Jiménez Fonseca

Seminari de Formació

El seminari de formació és la principal proposta formativa del projecte A Tempo basada en pedagogies artístiques. Té com a objectiu promoure un espai d’interacció, reflexió i pràctica sobre tendències de renovació educativa a través de les arts.

Es tracta d’una formació tant teòrica com pràctica que acredita diferents perfils docents. El programa inclou ponències, presentacions de casos, accions performàtiques, tallers de diferents disciplines artístiques i espais de treball en grup acompanyats d’un mediador cultural, que orienta les persones participants per aplicar les metodologies adquirides als seus contextos professionals.

El seminari està adreçat a persones interessades en el potencial pedagògic de les arts, especialment docents de primària, secundària i educació especial, artistes-educadors i agents culturals. Els continguts específics es donen a conèixer aproximadament un mes abans de la seva realització.

Des de l’any 2017, es realitza a la ciutat de Girona durant el mes de juliol i, el gener de 2022, es va estendre per primera vegada fora del nostre territori, a la ciutat de Sevilla. Consulta tots els detalls:

SEMINARI A GIRONA SEMINARI A SEVILLA

Ponents i mediador/es culturals que ens han acompanyat:

Henry Giroux, Marina Garcés, Toby Miller, Charlotte Svendler, Allan Owens, María Acaso, Meritxell Yanes, Taína López, Marta Esteve, Pedro Sarmiento, David Martínez, Carme Hoyas Fernández, Ester Bonal, Gemma Carbó, Sònia Camacho, Edi Carrascal i Mar Dols.

Formadors/es:

CESC GELABERT

AIMAR PÉREZ GALÍ

SANTI CARCASONA

QUICO PUGÉS

ROSA GAMIZ

 

BIG BOUNCERS

LO RELACIONAL

JORDI DURAN

BASKETBEAT – JOSEP Mª ARAGAY

ANTROPOLOOPS – FRAN TORRES I ELOÍSA CANTÓN

 

DIDIER RUÍZ

MOISÉS MATÓ

LA NAVE VA

ROCÍO HUERTAS

TIRABUIXÓ – LOLA ROBLES

 

 

MARTA ROMA

ORIOL FERRÉ

NADIR

SANTI SERRATOSA

TIRABUIXÓ – BÁRBARA VAN HOESTENBERGHE