Seminari

Organitzem una formació en l’àmbit de les pedagogies artístiques juntament amb ConArte Internacional

#ATempo

V Seminari A Tempo – Juliol 2021

Degut a la situació d’Estat d’emergència que ens afecta, hem volgut replantejar-nos el Seminari de formació que normalment duem a terme al mes de juliol de cada any. Des d’A Tempo, considerem bastant incompatible la sortida del confinament amb la realització del Seminari durant el present curs. Per aquest motiu, i davant d’aquest escenari, plantegem reprendre les activitats de formació el curs 2020-21.

Itinerari de formació

En col·laboració amb ConArte Internacional, estem organitzant una sèrie d’activitats de formació en pedagogies artístiques connectades entre si que es desenvoluparan al llarg del pròxim curs escolar 2020-21 culminant amb la realització del V Seminari A Tempo, al mes de Juliol de 2021. L’itinerari de formació consistirà en un seguit de sessions teòriques, càpsules educatives, espais de reflexió i tallers pràctics amb artistes i pedagogs que tindran com a fil conductor el paper de les arts davant del repte d’educar en la incertesa.

Pròximament, donarem més detalls! Si vols ser dels primers en conèixer-los, inscriu-te al nostre butlletí trimestral!

 

 

CONSULTA EL PROGRAMA D’EDICIONS ANTERIORS:

 

Ponents que ens han acompanyat:

Henry Giroux, Marina Garcés, Toby Miller, Charlotte Svendler, Allan Owens, María Acaso, Meritxell Yanes, Taína López, Marta Esteve, Pedro Sarmiento, David Martínez, Carme Hoyas Fernández, Ester Bonal i Sònia Camacho.

Formadors/es:

CESC GELABERT

AIMAR PÉREZ GALÍ

SANTI CARCASONA

QUICO PUGÉS

 

BIG BOUNCERS

LO RELACIONAL

JORDI DURAN

BASKETBEAT – JOSEP Mª ARAGAY

 

DIDIER RUÍZ

MOISÉS MATÓ

LA NAVE VA

TIRABUIXÓ – LOLA ROBLES

 

MARTA ROMA

ORIOL FERRÉ

NADIR

TIRABUIXÓ – BÁRBARA VAN HOESTENBERGHE

Col·labora: