Seminari

Organitzem una formació en l’àmbit de les pedagogies artístiques juntament amb ConArte Internacional

#ATempo

Seminari A Tempo

Durant el curs 2020-21, vam replantejar-nos el Seminari de formació que normalment duem a terme al mes de juliol de cada any. Davant de l’escenari de la Covid, vam desenvolupar dues noves propostes de formació per acompanyar tant docents com artistes-educadors al llarg de l’any:

En col·laboració amb ConArte Internacional, hem organitzat una sèrie de jornades de reflexió sota el títol «Arts per educar en la incertesa». L’itinerari de formació ha consistit en quatre sessions, que s’han concebut com un espai de trobada i reflexió per donar resposta a través de les arts i la cultura a alguns dels reptes actuals de l’educació. Més informació aquí.

Abans de començar el següent curs escolar i coincidint amb la renovació de les direccions d’alguns dels equipaments culturals de referència de Girona, vam proposar un espai de trobada entre professionals de la cultura i l’educació per compartir estratègies de futur que fomentin la participació dels joves a la vida cultural del territori Més informació aquí

 

 

CONSULTA EL PROGRAMA D’EDICIONS ANTERIORS:

 

Ponents que ens han acompanyat:

Henry Giroux, Marina Garcés, Toby Miller, Charlotte Svendler, Allan Owens, María Acaso, Meritxell Yanes, Taína López, Marta Esteve, Pedro Sarmiento, David Martínez, Carme Hoyas Fernández, Ester Bonal i Sònia Camacho.

Formadors/es:

CESC GELABERT

AIMAR PÉREZ GALÍ

SANTI CARCASONA

QUICO PUGÉS

 

BIG BOUNCERS

LO RELACIONAL

JORDI DURAN

BASKETBEAT – JOSEP Mª ARAGAY

 

DIDIER RUÍZ

MOISÉS MATÓ

LA NAVE VA

TIRABUIXÓ – LOLA ROBLES

 

MARTA ROMA

ORIOL FERRÉ

NADIR

TIRABUIXÓ – BÁRBARA VAN HOESTENBERGHE

Col·labora: