Temporada Alta en espais comuns

Espectacles en format gran pensats per fer-se en espais comuns, preferiblement al pati de l’escola i amb diferents cursos

#ATempo

KUMULUNIMBU (Primària*)

de Cia. Ortiga

Teatre Kumulunimbu és el relat d’un camí. Un camí que inicien cada dia moltes vides, des de qualsevol lloc del món, avui i des de sempre. Aquest espectacle de titelles presenta una història d’amistat entre una nena i un núvol per parlar de la valentia, dels desequilibris, de les migracions i la lluita per mantenir l’esperança cap a un món més just.

Un espectacle intimista que combina el teatre i les titelles. Una proposta de teatre educatiu per parlar de les migracions, dels recursos naturals de cada territori i de les vides afectades quan l’home desequilibra el món. Un espectacle dirigit a un públic familiar o educatiu, des de l’humor, l’esperit crític i la sorpresa. Un viatge poètic i ple de detalls.

Paraules clau: migracions – emergència ecològica – titelles

*Per a un públic de màxim 80 persones.

Fotògrafs: Irene Serrat i Jordi Sala

LA PARTIDA* (Secundària)

de Cia. Vero Cendoya

Dansa | Espectacle de dansa i futbol inspirat en la pel·lícula italiana L’arbitro, de Paolo Zucca. Vero Cendoya planteja a La partida l’enfrontament entre dos mons antagònics, futbol i dansa. Aquesta peça, que ha rebut el premi Moritz al millor espectacle de la Fira de Tàrrega 2015 i el Premi de la Crítica 2015 i fou finalista als premis MAX, reflexiona sobre els valors socials i els límits entre l’esport i l’espectacle. Les 5 ballarines d’aquest espectacle s’enfronten a futbolistes reals, creant una màgica coreografia molt física i al mateix temps delicada. La banda sonora està creada per la violinista i compositora Adele Madau.

Paraules clau: futbol – dansa contemporània – igualtat de gènere

*Espectacle únic; només per als participants al Torneig de Dramatúrgia per a Instituts

Fotògraf: Martí E. Berenguer

Torna a la pàgina d’inici o consulta els espectacles en format petit per a l’aula:

PÀGINA PRINCIPAL TA EN AULES