18/12/2018

Totes les activitats complementàries de la programació del Teatre de Salt!

El Teatre de Salt ja ha presentat la programació i ha posat les entrades a la venda.

Amb el lema “Respira teatre”, la programació acosta a grans noms de l’escena de casa nostra amb segell de qualitat. Elisabet Casanovas, Laia Marull, Pablo Derqui, Xicu Masó, Oriol Pla, Jordi Casanovas, Bruno Oro, Sergi López….són alguns dels noms propis que es podran veure de gener al juny de 2019. A més, la programació no oblida el cicle de Teatre Amateur, format per companyies amateurs del territori, i el cicle Salt a escena, on es poden veure algunes propostes de la mà de companyies saltenques.

El Club La Ciutat Invisible t’ofereix un 20% de descompte i, més enllà de la programació, et proposa algunes activitats per complementar la teva experiència. En total, tres post-funcions i una pre-funció, perquè puguis gaudir del valor afegit de les arts escèniques, contextualitzant allò que veuràs o aprofundint amb allò que acabes de veure.

Aquestes activitats, arrencaran amb el primer espectacle de la temporada, Travy, d’Oriol Pla, on podràs participar a una post-funció amb els quatre intèrpretes del muntatge. Vine i coneix una de les famílies més emblemàtiques del panorama teatral català!

Al març, no et perdis la trobada amb Sergi López, Míriam Iscla i la resta de repartiment d’El chico de la última fila. Una oportunitat única per conèixer com s’ha gestat i aprofundir en aquest muntatge escrit per Juan Mayorga i dirigit per Andrés Lima, una proposta que va guanyar un premi Max el 2008.

Ja entrada la primavera, el diumenge 5 de maig, et proposem que contextualitzis Kassandra, de Sergi Belbel, amb una pre-funció dinamitzada per Joaquim Armengol, de la plataforma de crítics Recomana. El muntatge és una aproximació al mite grec de Cassandra i la pre-funció, una oportunitat única per descobrir què s’amaga en aquesta proposta sorprenent escrita per Sergio Blanco.

Per últim, l’1 de juny vine a conèixer Pablo Derqui i Laia Marull a la post-funció de La Dansa de la Venjança. Aquesta obra, escrita per Jordi Casanovas i dirigida per Pere Riera, et proposa endinsar-te dins les conseqüències d’una separació familiar. Explica’ns què t’ha semblat a la post-funció!

Consulta tota l’agenda d’activitats organtizades per El Club La Ciutat Invisible aquí.

I mira’t tota la programació i compra les teves entrades al següent enllaç.